Smrtonosni doručak sa Barakom Obamom

Džozefina En Haris umrla je 6. jula samo nekoliko sati nakon što je u svom restoranu ugostila američkog predsednika Baraka Obamu.

Život

Izvor: Tanjug

Subota, 07.07.2012.

15:10

Default images

Kako prenose američki mediji, 70-godišnja Haris, vlasnica restorana "En''s plejs" u Ekronu, u državi Ohajo, jako se obradovala kada je Obama, čiji je ona veliki simpatizer, ušao u njen lokal da bi doručkovao.

Samo nekoliko sati nakon što se, vidno uzbuđena, rukovala sa američkim predsednikom, Harisova je premunula od posledica srčanog udara.

Obama, koji je tog jutra završio dvodnevnu izbornu turneju autobusom u susednoj državi Pensilvaniji, zaustavio se nakratko da bi doručkovao u njenom restoranu.
Foto: Beta
Poseta američkog predsednika je protekla u najboljem redu, ali je ubrzo nakon njegovog odlaska, ženi pozlilo, te je hitno odvedena u bolnicu gde su lekari konstatovali njenu smrt.

"Predsednik je izrazio svoju tugu i saučešće. To je jako tužan događaj. Bilo mu je čast da se sretnje s njom. Njenoj kćerki je poručio da misli na sve članove njene porodice i da se moli za njih", kazao je Omabin portparol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: