Kakav je otac bio Majkl Džekson?

Majkl Džekson je deci stavljao maske na lice kako ih niko ne bi prepoznao i kako bi imali normalno detinjstvo, za razliku od njegovog, izjavila je njegova ćerka Paris.

Život

Izvor: Beta

Petak, 08.06.2012.

10:18

Default images

U intervjuu Opri Vinfri, koji će u SAD biti prikazan u nedelju 10. juna, 13-godišnja Paris objasnila je da, kada je bila mlađa, nije razumela zašto ona i njena braća Prins i Blanket moraju da nose maske.

"Bila sam stvarno izgubljena. Nisam znala zašto moram da nosim masku. Ali, sada shvatam razlog iz kojeg je moj otac želeo da sakrijemo lice", kazala je.

"Kada smo izlazili bez njega (sa maskama na licu), niko nije mogao da nas prepozna", objasnila je i dodala da su njih troje tako mogli da bez ometanja idu u restorane brze hrane i prodavnice igračaka.

"Govorio nam je da, kada je on bio dete, nije imao detinjstvo. Uvek je bio u studiju i pevao, dok su se druga deca igrala napolju. Želeo je da ga mi imamo", kazala je Paris Džekson.

"Kada je bio sa nama, bio je normalan otac. Bili smo kažnjeni kada bismo uradili nešto loše", dodala je. Paris, koja je imala 11 godina kada joj je otac umro 25. juna 2009, debitovaće kao glumica u filmu "Lundonov most i tri ključa", zasnovanom na uspešnom književnom serijalu za mlade.

U oktobru prošle godine se sa braćom pojavila na sceni na koncertu u čast Majkla Džeksona u Kardifu. Džekson je umro u 51. godini od prekomerne doze anestetika propofola koji je uzimao zbog nesanice.

Njegov lekar Konrad Mari osuđen je u novembru prošle godine na četiri godine zatvora za ubistvo bez predumišljaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: