Džastinu Biberu preti zatvorska kazna

Mlada pop zvezda Džastin Biber mogao bi da provede 6 meseci u zatvoru zbog navodnog napada na fotografa.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2012.

12:13

Default images

Iako se zvezda nadala da će se cela situacija rešiti bez većih problema, mediji su naveli da će protiv njega najverovatnije biti podignuta optužnica od strane lokalnog tužioca u Los Anđelesu.

Sudeći po informacijama koje je objavio sajt TMZ, policija je odlučila da slučaj prosledi tužilaštvu.

Ipak, sajt tvrdi da je u pitanju standardna procedura kada su u pitanju slučajevi koji uključuju poznate ličnosti.

Osamnaestogodišnjaka policija trenutno traži zbog saslušanja, ali se Biber trenutno nalazi u Norveškoj zbog održavanja koncerta.

Do incidenta je navodno došlo kada je fotograf pokušao da slika Bibera sa devojkom Selenom Gomez nakon što su izašli iz bioskopa.

Šeril Robert Viard izjavio je da je fotograf zvao hitne službe žaleći se na bol u grudima, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Viard je takođe izjavio da je par otišao sa lica mesta pre nego što je policija stigla, tako da se još čeka na njegovo viđenje celog događaja.

Ukoliko bude optužen zbog manjeg prekršaja, Džastin Biber mogao bi da provede 6 meseci u zatvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: