- Vesti -

Raiffeisen uz talentovane umetnike

Raiffeisen banka je nedavno krenula sa novom reklamnom kampanjom u kojoj predstavlja karticu za refinansiranje dugova sa svih ostalih kartica, uz prvih 6 meseci bez kamate. Pojavljivanje reklame na televiziji, Fejsbuk stranici banke i You Tube-u, izazvalo je mnogobrojne molbe i sugestije gledalaca koji su želeli da čuju ovu interesantnu pesmu u celosti.

Podeli

Ukoliko vas je zaintrigirala muzika koja prati ovu reklamu, verovatno će vam biti drago da vam osvežimo pamćenje i podsetimo vas da je reč o obradi poznate pesme folk pevačice Nade Topčagić "Izvini, dušo, izvini..." iz 1985. godine, a koju je majstorski realizovao muzičar Milan Stanković, poznatiji kao "SevdahBABY".

Pojavljivanje reklame na televiziji, Fejsbuk stranici banke i You Tube-u, izazvalo je mnogobrojne molbe i sugestije gledalaca koji su želeli da čuju ovu interesantnu pesmu u celosti. Zato je Raiffeisen banka odlučila da, u saradnji sa agencijom "McCann Erickson" i uz umetničku podršku Milana Stankovića, producira ne samo obradu čitave pesme, već i TV spot koji je prati.

Ovo je prvi projekat ove vrste koji je banka realizovala u svojim medijskim kampanjama, a koji ima za cilj da podrži domaću produkciju i rad naših novih, talentovanih muzičara kao što je “SevdahBABY”. Koristeći sve prednosti savremenih tehnologija i odličan vokal pevačice Djixx, “SevdahBABY” je uspeo da ovu pesmu, nekada popularnu među roditeljima današnjih tinejdžera, danas približi urbanoj omladini.

Pored toga, ovim muzičkim projektom Raiffeisen banka nastavlja da obogaćuje marketinško tržište Srbije, koristeći inovativne i savremene marketinške metode, kao i nove kanale komunikacije.

Vesti

Dempsi spasao dete iz slupanog auta

Američki glumac Patrik Dempsi ne spasava živote samo na filmu, već i u stvarnom životu. Ovaj 46-godišnji glumac spasio je nedavno tinejdžera koji se slupao sa automobilom nekoliko metara od njegove kuće u Malibuu.

Vesti ponedeljak 30.04. 16:45 Komentara: 6

Bor: Žena za volanom dampera u rudniku

Među 60 vozača teških kamiona na površinskom kopu u rudniku bakra Veliki Krivelj kod Bora, radi i Milica Božić Jovanović - jedina žena-vozač teških kamiona od 220 tona u stogodišnjoj istoriji borskih rudnika bakra.

Vesti ponedeljak 30.04. 14:37 Komentara: 3
strana 1 od 74 idi na stranu