Saobraćajci zaustavili Betmena

Američki saobraćajci zaustavili su nedaleko od Vašingtona vozača "lamborginija" koji je, umesto uobičajenih registarskih tablica, imao Betmenove oznake.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 30.03.2012.

21:30

Default images

Kada su prišli crnom automobilu, uvideli su da za volanom sedi čovek obučen u kostimu čuvenog junaka stripova i filmova.

Nimalo impresionirani, policajci su od "crnog viteza" zatražili objašnjenje, s namerom da mu napišu kaznu za nepropisne registarske oznake.

Kako prenosi AP, ispostavilo se da je vozač lokalni bogataš, izvesni Leni Robinson, koji maskiran u super heroja obilazi dečje bolnice i pokušava da oraspoloži bolesne mališane.

Na video snimku se vidi kako se policajci rukuju s Betmenom i slikaju sa njim za uspomenu. Kaznu mu nisu napisali, mada su ga usmeno opomenuli.

Vozač ih je u jednom trenutku upitao da li im je potrebna pomoć, a jedan od policajaca mu je šaljivo dobacio: "Mogao bi da nam pošalješ Robina!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: