Stanija Dobrojević naga u Playboy-u

Nikog nije ostavlia ravnodušnim na Kostariki, kao i publiku ispred televizora u Srbiji, koja prati novu sezonu Survivor-a.

Život

Izvor: B92

Petak, 30.03.2012.

20:30

Default images

Već na početku je isprovocirala svoje suparnice na pustom ostrvu i zainteresovala muškarce, posebno pošto je ostala u toplesu na plaži.

Ništa čudno za devojku koja je i u Sjedinjenim Državama počela da pravi karijeru modela.

Pobedila je u takmičenju za najlepšu Playboy Golf devojku na turniru u Nju Džerziju, a nagrada je bila gostovanje u Playboy vili Hjua Hefnera, u Los Anđelesu.

Stanija je, inače, apsolvent na Ekonomskom fakultetu Beogradskog univerziteta, ostalo joj je još nekoliko ispita do diplome.

Ovom prilikom Stanija je dala i odgovore na nekoliko pitanja magazina Playboy:

Kako ste preživeli na Kostariki?

Kostarika je samo još jedna u nizu mojih životnih avantura! Bilo je istovremeno prelepo i preteško, to iskustvo me je promenilo, postala sam bolja osoba. Survivor je moj učitelj i mučitelj… pobedila sam samu sebe!

Zašto ste se odlučili za slikanje za Playboy?

To je logičan korak nakon boravka u Mansionu i pobede za titulu Playboy Golf devojke, što nijedna Srpkinja do sad nije uspela, a mnoge su htele.

Kakav je utisak na vas ostavio Hefner?

Baš na moj rođendan sam otišla u Playboy vilu, gde sam imala priliku da vidim i upoznam Hefa, koji mi je kao pravi džentlmen prišao, čestitao rođendan i poželeo sreću na probnom slikanju za američki Playboy. Hju mi je veoma drag i devojke ga obožavaju!

Šta vas najviše privlači kod muškaraca?

Jak karakter, snaga i moć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: