- Vesti -

Kreće "Noćni TV projekat" na B92

Noćni TV projekat je emisija koja se zaista razlikuje od svega što ste do sada gledali na našim televizijama. Znamo da to svi kažu, ali ovoga puta to nije samo fraza, a priliku da se uverite imaćete večeras nakon teniskog meča Đoković - Troicki.

Podeli

Po prvi put gost emisije postaje domaćin kome smo pored te uloge namenili i neke druge. Baš zato gost Noćnog TV projekta ne može da bude svako.

U prvoj emisiji, osim stalnih voditeljki Anđelke Prpić i Marijane Mićić, gost voditelj je Milan Stanković, koji imitira autorku “Utiska nedelje” Olju Bećković, a video iz emisije u kom pevač imitira Olju Bećković već se pojavio na Jutjubu i postao pravi hit.

Ovo su samo neke od zahtevnih rola u kojima će se gost oprobati - uloga voditelja Vesti, stendap komičar, učesnik skrivene kamere (za promenu neće biti žrtva nego onaj koji namešta skrivenu kameru), ali i onaj koji preuzima identitet osobe koja je te nedelje zaslužila da se nađe u tzv. aktuelnom skeču (na komičan način predstavljamo aktuelnu situaciju koja je obeležila tu nedelju). Šalićemo se na svoj i tuđ račun i pokazati da je moguće da se niko zbog toga ne oseća loše.

Kao gosti u narednim nedeljama pojaviće se i pevačica Dragana Mirković, kao i golman Partizana Vladimir Stojković, koji će, kako kažu u kući “Emoušen”, iznenaditi gledaoce svojom energijom i novim ulogama.

Vesti

Čudne ljubavne statistike

Statistike su nemilosrdne: čak 32 odsto ljudi u vezi s pogrešnim partnerima, muškarci naslute neverstvo u 50 odsto slučajeva, ali je ženska intuicija ipak nenadmašna.

Vesti subota 31.03. 19:12 Komentara: 16

Najbolji dekoltei svih vremena

Da li ste čuli za Holi Vilobi? Možda i ne, ali ćete se ubuduće često susretati s tim imenom, budući da je dama koja stoji iza njega vlasnica najboljeg dekoltea svih vremena.

Vesti subota 31.03. 15:31 Komentara: 34

Čokoladni raj u Parizu - za svačiji ukus

Najpre se prouči boja, potom miris, struktura i ukus. Kao i kod dobrog vina, degustacija čokolade je istovremeno i uživanje i ozbiljan posao i iziskuje dobro izoštrena čula. A jedan ekskluzivni pariski klub degustaciju je doveo do - umetnosti.

Vesti petak 30.03. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 76 idi na stranu