Putin uspavao "pogrešnu" tigricu?

U Rusiji su se ovih dana pojavile sumnje u vezi sa čuvenim susretom Vladimira Putina sa tigricom, pre tri godine, prenosi AP.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 16.03.2012.

16:09

Default images

Zaštitnik prirodne okoline Dmitrij Molodtsov kaže da je životinja koju je Putin omamio i potom joj stavio ogrlicu za GPS-om 2008. godine drugačija od one koja je kasnije fotografisana u divljini.

Molodtsov kaže da se na fotografijama koje je projekat za konzervaciju tigrova Amur postavio na svom vebsajtu vidi životinja sa drugačijim šarama od one koju je Putin uspavao pre nekoliko godina.

Koordinator projekta Amur odbacio je ove tvrdnje kao neistinu. Molodtsov takođe smatra da je životinja koju je Putin navodno pogodio iz vazdušne puške uspavljujućim sredstvom zapravo uzeta iz jednog lokalnog zoološkog vrta i da nikada nije živela u divljini, a kao dokaz za svoje tvrdnje navodi fotografije životinje iz zoo vrta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: