Brak Eštona i Demi u krizi?

Nakon glasina o mogućem razvodu poznatog holivudskog para Eštona Kučera i Demi Mur, zvezda serije „Dva i po čoveka“ viđena je u jednom klubu u San Dijegu u veoma prisnom društvu zgodne plavuše.

Život

Izvor: B92

Petak, 30.09.2011.

11:17

Default images

Naime, iako bi par trebalo da proslavlja šestogodišnjicu braka, Ešton se nalazi u San Dijegu, dok je Demi kilometrima daleko u Njujorku gde promoviše novi film „Pet“ sa Dženifer Eniston.

Sudeći po nekim glasinama, Kučerova pratilja iz San Dijega je anonimna Sara Lil koja već pokušava da „proda“ medijima priču o vezi sa holivudskom zvezdom za 250 hiljada dolara.

Za to vreme, Ešton i Demi će se verovatno suočiti sa podelom imovine vredne 290 miliona dolara, ali njihovi prijatelji misle da je to logičan kraj romanse jer je „Ešton više puta varao Demi“.

Američki magazini već pišu kako dve holivudske zvezde već žive odvojene živote, a da njihov brak sve više „liči na poslovni dogovor“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: