- Vesti -

Presretao žene i sisao im palčeve

Policija u Arkanzasu traga za muškarcem koji je presreo nekoliko žena u očajničkom pokušaju da im sisa nožne palčeve.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Želimo da ga sklonimo sa ulice", rekla je portparolka policije u Konveju.

Neimenovani muškarac je prošle sedmice prišao 83-godišnjoj Rut Haris, koja je sedela ispred svoje kuće, rekao joj da mu se dopadaju njena stopala i potom joj skinuo cipelu i počeo da sisa palac, saopštila je policija.

''Muškarac ju je potom pitao da li može da je poljubi na šta je ona odgovorila da ne može i da je lud", navodi se u izveštaju. Muškarac je potom otišao.

Policija je nekoliko dana kasnije dobila novu pritužbu od žene koja se žalila da joj je tokom kupovine prišao muškarac i rekao da su joj palčevi "tako dugački i sveži" i da želi da ih sisa. Kada je ženi zazvonio mobilni telefon, muškarac se povukao.

Ovo nije prvi put da grad Konvej ima problema sa ovakvom vrstom pritužbi. Tokom 1990-ih jedan muškarac fascinirao je Konvej i Litl Rok svojom ljubavlju prema sisanju nožnih prstiju.

On se pretvarao da je ortoped kako bi ženama sisao prste. Osuđen je na uslovnu kaznu, novčanu i terapiju ali mu je uslovna kazna povučena kada je uhapšen u drugom gradu za slične optužbe.

Muškarac je potom 1991. optužen da je pretio jednoj prodavačici da će joj odseći stopala i sisati prste dok ona iskrvari. Zbog toga je osuđen na četiri godine zatvora.

strana 1 od 70 idi na stranu