Agencija za bračno posredovanje u Čačku

Čačanin Slobodan Jakšić osnovao je nedavno Agenciju za bračno posredovanje "Brak jaiti",prvu ove vrste u čitavom kraju.

Život

Izvor: B92

Petak, 29.07.2011.

12:57

Default images

Zainteresovani klijenti dužni su da popune anketni listić sa osnovnim podacima o sebi, koji će ga posredstvom agencije predstaviti mogućem partneru ali i sa odgovorima na pitanja poput "Moja najveća greška u životu" ili "Kada bih mogao da promenim nešto u svojoj prošlosti,šta bi to bilo ."

Da sve bude još ozbiljnije,predviđeno je i članstvo kandidata za ženidbu. Žene imaju veliki popust, jer je njihova članarina za šest meseci 500 dinara,dok muškarci treba da uplate 5.000 dinara.

"Agencija je dužna da u roku od pola godine svojim klijentima ponudi susret sa 12 partnera, od kojih će moći da odaberu troje za upoznavanje preko interneta. Diskrecija je apsolutno zagarantovana," izjavio je Slobodan Jakšić, vlasnik agencije.

U prvih mesec dana rada za posredovanje se prijavilo najviše muškaraca u petoj i žena u četvrtoj deceniji života, nekoliko penzionera i samohranih majki. Uglavnom se javljaju osobe koje su prezauzete poslom ili imaju loša iskuštva u prethodnim ljubavnim vezama.

"Za sada imamo kontakte sa sličnim agencijama u Rusiji, Ukrajini, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH.Uskoro pripremamo prvu veliku svadbu u Čačku, a snajka nam dolazi iz Rusije," kaže Jakšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: