"Džordž Kluni nije gej"

Džordž Kluni je ostavio još jednu u nizu glamuroznih, prelepih devojaka, ali to nikako ne znači da je homoseksualac, tvrdi njegov blizak prijatelj.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2011.

11:26

Default images

Biznismen Manuele Malenoti, vlasnik modne kuće Belstaff i dugogodišnji Klunijev prijatelj odlučio je da javno progovori pošto su, nakon glumčevog raskida sa Elizabetom Kanalis (32) glasine o njegovoj homosekusalnosti postale sve prisutnije u medijima.

Malenoti kaže da je 50-godišnji Kluni raskinuo sa italijanskom manekenkom/glumicom Elizabetom iz jednostavnog razloga - nije hteo da se skrasi i zasnuje porodicu. „Džordža poznajem deset godina. Ja sam ga, na njegovo insistiranje, i upoznao sa Elizabetom. U sebi sam znao da to neće potrajati i - ruku na srce - za mene je njihov raskid bio očekivan. Ali moraćete da pitate njih dvoje o konkretnim razlozima.

Ono što ja mogu da kažem jeste da je Džordž čvrsto rešio da se više neće ženiti i ne želi da ima decu.

Ali pisanja nekih medija da je cela veza bila samo za javnost i da je Elizabeta bila plaćena da se pojavljuje kao njegova pratnja na crvenom tepihu je čista laž. Za te dve godine zabavljanja imali su neke divne trenutke, on ju je potpuno uvukao u svoj život, otvorio joj je vrata svog doma, upoznao je sa roditeljima i prijateljima... Nema ni govora da je sve bilo namešteno”, kazao je Malenoti za italijanski magazin „Chi”.

„Takođe vam mogu reći da je za ovih deset godina, koliko ga poznajem, mnogo žena prošlo kroz Džordžev život. Naravno, svakom mušlarcu se može desiti kriza identiteta i ne znate šta vas u životu čeka, ali kažem vam da on nije gej”.

G-đica Kanalis je trenutno kod svoje porodice na Sardiniji i još nije javno progovorila o rastanku. Neki italijanski mediji tvrde da je čak potpisala i klauzulu o ćutanju.

Jedina žena koja je do sada privolela Klunija da stane pred oltar je 52-godišnja glumica Talija Balsam (igra Monu u TV seriji „Ljudi sa Menhetna” koju možete gledati na TV B92). Venčali su se 1989. a razveli 4 godine kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: