Američki komičari se izvinili Srbima

Dvojica komičara koji su učestvovali u emisiji Chelsea Lately i zajedno sa voditeljkom Čelsi Hendler ismevali Srbiju, javno su se izvinili na svojim zvaničnim Twitter nalozima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2011.

15:01

Default images

Samo nekoliko sati nakon velike bure koja je nastala u srpskim medijima zbog ismevanja Srbije povodom koncerta Ejmi Vajnhaus u emisiji Chelsea Lately ko-voditelji Greg Prups (Proops) i Kris Frandžola (Chris Franjola) objavili su svoja izvinjenja na zvaničnim Twitter nalozima.

Prups je napisao "Dragi Srbi, to su bile šale. Molim vas prihvatite moje izvinjenje. Iskreno mi je žao. Hvala (na srpskom)".

Kris Frandžola je jednoj našoj zemljakinji koja ga je iskritikovala zbog vređanja njene domovine u emisiji odgovorio je da je razume ali da je reč o humorističkoj emisiji i da mu je žao ako se iko našao uvređenim.

Na Facebooku se već pojavila grupa za bojkot Čelsi Hendler, a na sajtu Change.org takođe je pokrenuta peticija sa istim ciljem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: