Izabrana najuticajnija frizura ikad

Punđa koju je Odri Hepbern nosila u kultnom filmu "Doručak kod Tifanija" proglašena je "najuticajnijom frizurom" svih vremena u istraživanju britanskih frizera

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2011.

14:30

Default images

Naime, anketa je pokazala da mušterije najviše traže upravo tu frizuru, daleko više od kratkog boba Viktorije Bekam ili "rejčelke", tj. frizure koju je Dženifer Aniston nosila u seriji "Prijatelji".

Na drugom mestu najtraženijih stilova je platinasta ondulacija Merilin Monro, a na trećem kratki friz najslavnije mršavice Tvigi.

Na četvrtoj poziciji našla se jedna "animirana" frizura, frizura male sirene Arijel iz popularnog Diznijevog crtaća "Mala sirena".

Petu poziciju zauzela je "rejčelka" Dženifer Aniston, šestu paž sa špicastim prednjim krajevima koji je nosila Viktorija Bekam, a sedmu duge smeđe lokne pop pevačice Šeril Kol.

Preostala tri mesta pripala su jarko crvenoj frizuri R&B pevačice Rijane, "nularica" Demi Mur u filmu "G.I. Jane" i frizura Eve Longorije u seriji "Očajne domaćice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: