"Bekstvo" posle prve bračne noći

Prvi dan bračnog života za Kejt i Vilijama je otpočeo bekstvom iz Londona – u nepoznatom pravcu!

Život

Izvor: B92

Subota, 30.04.2011.

23:02

Default images

Nakon žurke u Bakingemskoj palati za 300 odabranih zvanica koja je trajala do 3 ujutru a koju su obeležile kiseli osmesi počasne deveruše Pipe Midlton na Harijeve neslane šale, Čarlsovo zadirkivanje starijeg sina na račun gubljenja kose i flertovanje vojvode od Edinburga, kraljičinog supruga Filipa sa prisutnim damama, Vilijam i Kejt su noć proveli u kraljičinom zvaničnom londonskom domu.

A onda su, u nedelju prepodne, napustili Bakingemsku palatu, ušli u helikopter i odleteli ka nepoznatoj destinaciji u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ni Kejt, navodno, nije znala kuda je suprug vodi.
Na žurci u Bakingemskoj palati Kejt je nosila belu satensku haljinu i bolero od astragana sa potpisom Sare Berton (za modnu kuæu
Pre „bekstva” oni su se prošetali držeći se za ruke oko ulaza u baštu palate.

Ketrin je imala svetlo-plavu haljinu, crnu bluzu i cipele sa paltformom, dok je Vilijam bio u kaki pantalonama, svetlo-plavoj košulji i morsko plavoj jakni – opušteno i ležerno kao potpuni kontrast u odnosu na dan ranije.

Međutim, iz kraljevske porodice je zvanično potvrđeno da nije reč o medenom mesecu, već o vikend-odmoru posle napornih svadbenih priprema.

Naime, Vilijam će se već u utorak vratiti na posao pilota u kraljevsku vazduhoplovnu bazu u Vels.

Pravi medeni mesec mladenci ostavili su za kasnije, a još uvek se ne zna da li će destinacija biti neko izlovano ostrvo na Karibima, Australija, Afrika, Jordan ili Škotska. Što dalje od paparaca, to je sigurno.

Iz palate Sejnt Džejms stiglo je i zvanično obaveštenje: „Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su da ne odu odmah na medeni mesec.

Umesto toga provešće vikend u Ujedinjenom Kraljevstvu u privatnosti, a vojvoda će se sledeće nedelje vratiti na posao.

Lokacija njihovog boravka tokom vikenda niti kasnijeg medenog meseca (u inostranstvu) neće biti unapred obelodanjena”.

Pogledajte kako je proteklo kraljevsko venčanje u našoj Galeriji

Više o događaju možete saznati u specijalu na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: