Godišnjica Avona u znaku žene

U 2011. godini na svim tržištima na kojima Avon posluje, svečano će biti obeleženo 125 godina poslovanja ove kompanije različitim programima i kampanjama koje imaju za cilj da podrže i osnaže žene širom sveta.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2011.

11:00

Default images

U godini u kojoj Avon slavi 125. godišnjicu, kompanija će veći akcenat staviti na program „Reci NE nasilju nad ženama”u cilju svoje misije da obezbedi kvalitetniji život za žene.

„U okviru našeg filantropskog programa “Reci NE nasilju u porodici” u Srbiji, od kraja 2008. godine kada je pokrenut pa do kraja 2010, prikupljeno je više od 2,5 miliona dinara, prodajom više od 22.000 komada Avon proizvoda za hrabrost od kojih je 100% neto zarade namenjeno da podrži borbu protiv porodičnog nasilja. Naš prvi korak u Srbiji u narednom periodu će biti da identifikujemo one organizacije i programe sa kojima delimo cilj da okončamo začarani krug nasilja u porodici, a koje ćemo podržati ovim sredstvima, u isto vreme nastavljajući da dalje prikupljamo sredstva i podižemo svest o ovoj tako važnoj temi”, izjavio je Sebastian Bako na događaju.

U godini u kojoj obeležava 125 godina postojanja, Avon je osnovao i “Milionski fond nade” za borbu protiv nasilja nad ženama. “Svetska turneja nade”, koju predvodi Andrea Jung, predsednica i CEO Avon kompanije, proći će kroz 16 gradova širom sveta i dodeliti donacije lokalnim humanitarnim organizacijama koje se bore protiv nasilja u porodici.

„Avon je kompanija koja je već 125 godina simbol lepote, inovacija, optimizma i iznad svega žena. Kao kompanija istinski posvećena ženama, imamo tu čast da posvećeno radimo na poboljšanju i osnaživanju žena , što je ujedno i integralni deo našeg poslovanja“ izjavila je Jelena Malenović, zadužena za odnose s javnošću Avona u Srbiji i Crnoj Gori.

Sebastian Bako, generalni direktor Avon Dunav grupe, istakao je da je ponosan na dobre rezultate kompanije. “Danas, Avon posluje na više od 100 tržišta u svetu. Imamo oko 6,5 miliona Avon Dama u svetu i više od 40.000 zaposlenih. Veoma sam ponosan što je Avon jedna od kompanija koja globalno ima najviše zaposlenih žena i što u našem menadžmentu imamo više žena nego bilo koja druga javna kompanija”, istakao je gospodin Bako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: