Ko je s kim išao na Oskare

Ovogodišnja, 83. dodela Oskara, održana je u Kodak teatru u Los Anđelesu, u prisustvu najzvučnijih imena Holivuda.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

15:38

Default images

Na crvenom tepihu, na kojem su se zvezde nadmetale elegancijom i glamurom, ovog puta su najveću pažnju privukli slavni parovi.

Uzbuđenje u publici bilo je na vrhuncu kada se pojavio "bejbi" duo sastavljen od kanadske pevačke senzacije Džastina Bibera i njegove devojke Selene Gomez, koji su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Glumci Kolin Firt i Natali Portman, koji su bili među pobednicima večeri, došli su u društvu supružnika s kojima su podelili uspeh.

Manekenka Hajdi Klum i glumica Nikol Kidmen nisu se libile da javno pokažu nežnost prema svojim muževima, muzičarima Silom i Kitom Urbanom.

Mnogo diskretniji bili su Penelope Kruz i Havijer Bardem, koji su blistali od sreće na svom prvom pojavljivanju u javnosti od rođenja sina.

Pažnju su zaokupili i Metju Mekonahi i njegova supruga Kamila Alves svojim savršenim modnim stajlingom, ali i uvek ekstravagantni Tim Barton i Helena Bonam Karter.

Iznenađenje su priredile mlade zvezde Rasel Brand i Džastin Timberlejk koji su ušetali u društvu svojih mama.

Britanski glumac, koji se nedavno oženio pevačicom Kejti Peri, došao je sa mamom Barbarom koja nije krila da je veoma ponosna na sina, dok je Timberlejk ostavio kod kuće devojku Džesiku Bil da bi poveo mamu Lin Harles.

Bilo je i onih, poput Džefa Bridžiza, koji su došli sa celom porodicom, kao i onih, kao Stiven Spilberg i Madona, koji su na svečanost poveli svoje kćerke.

Ovogodišnje izdanje dodele Oskara posebno će se pamtiti po pojavljivanju holivudske legende Kirka Daglasa. Pozvan da uruči nagradu za najbolju epizodnu žensku ulogu, 94-godišnji glumac pokazao je da nije izgubio nimalo od svoje harizme, a čak je pomalo flertovao sa voditeljkom En Hatavej.

Zvezda "Spartaka" (1960) podsetio je da je tri puta nominovan za Oskara i sva tri puta izgubio.

Kada je na kraju predao zlatnu statuetu Melisi Leo, za ulogu posesivne majke u filmu "Bokser", nagrađenoj glumici je u naletu uzbuđenja izletelo jedno "fuck", zbog kojeg je kasnije morala javno da se izvini, jer su američki mediji nemilosrdni prema onima koji se usude da javno izgovore "tu ozloglašenu reč na F".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: