Zašto je 31. januar najsrećniji dan?

Ako ste uspeli da se izborite sa svim troškovima koje sa sobom nosi Nova godina, ako ste napokon završili sve rodbinske posete i na red je došlo razmišljanje o vraćanju kredita, može vas iznenaditi činjenica da bi današnji dan trebalo da bude najsrećniji u celoj narednoj godini.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2011.

13:02

Default images

Dve nedelje nakon najgoreg dana u godini, 17. januara, kada nam je energija na najnižem nivou , dolazi najsrećniji dan u godini.

Psiholozi smatraju da je 31. januar najsrećniji dan u godini zbog dolaska prve plate koja bi trebalo da reši najveći deo naših problema koji su izazvani upravo manjkom novca.

„Skoro svako od nas tokom godine ima u proseku deset srećnih dana, ali nijedan nije srećniji od 31. Januara. Tog dana svi krećemo na posao sa novom dozom energije i uzbuđenja, ponajviše zbog činjenice da je naš račun u banci porastao po prvi put ove godine“, tvrdi doktor Dejvid Holms sa Mančester univerziteta.

Saznajte zašto je 17. januar najgori dan u godini

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: