- Vesti -

Koji su najsrećniji meseci za rođenje?

Osobe rođene tokom leta ili proleća znatno su otvorenije, vedrije i otpornije na stres, za razliku od onih koje su rođene tokom hladnijih meseci.

Podeli

Bebe rođene u julu i avgustu tokom života srećnije su od onih rođenih od septembra do marta, tvrde istraživači koji su anketirali 40.000 ljudi.

Ispitanici je trebalo da odgovore koliko sami sebe smatraju srećnim, što u smislu povoljnih životnih okolnosti, što u pogledu dobrog raspoloženja. Pod pretpostavkom da su osobine iskrenosti i lažljivosti ravnomerno raspoređene od prvog do poslednjeg dana godine, istraživači su zaključili da se od sredine proleća do kraja leta rađaju srećniji i optimističniji ljudi, a najsrećniji mesec za rođenje je maj.

Psiholog Ričard Vajzman (Richard Wiseman) pretpostavlja da bi veze moglo da ima i raspoloženje roditelja u najranijoj fazi podizanja deteta.

Tokom proleća i leta roditelji su bolje raspoloženi zbog više svetla i lepšeg vremena, a njihovo pozitivno stanje duha verovatno prelazi i na decu.

Vesti

Sujeverje poboljšava naš učinak!

Slobodno zadržite privezak sa vašom srećnom zečijom šapicom, naučnici su otkrili da verovanje u sujeverje zapravo pospešuje obavljanje određenog zadatka tako što vam daje dodatno samopouzdanje.

Vesti utorak 31.08. 14:23 Komentara: 2

Zašto muškarci vole oralni seks?

Više od 4.000 muškaraca u istraživanju sprovedenom na Internetu priznalo je da najviše voli oralni seks. Drugim rečima, gotovo svi ispitani muškarci na vrh omiljenih stvari u životu stavili su oralni seks.

Vesti ponedeljak 30.08. 23:07 Komentara: 48

Dekolte vas može koštati posla

Prema nedavno sprovedenom istraživanju utvrđeno je da ukoliko na intervju za posao odete u tesnoj majci ili sa prevelikim dekolteom, najlakši je način da upropastite svoju šansu.

Vesti ponedeljak 30.08. 12:49 Komentara: 8

Kanibalistički restoran u Berlinu

Jedan novi restoran u Nemačkoj oglasio se onlajn reklamom u kojoj se ljudi pozivaju da doniraju delove tela koji će se naći na jelovniku, piše nemački list „Špigl” navodeći da se verovatno radi o neslanoj šali.

Vesti ponedeljak 30.08. 11:00 Komentara: 14

Loto popusti u Simpu

Simpo kompanija je rešila da povodom predstojećeg početka nove školske godine, izađe u susret kupcima dečjih soba, singl i kreveta na sprat, ormara, biblioteka, radnih stolova, kaseta i drugog nameštaja za najmlađe iz asortimana Simpo Junior, na taj način što će se u subotu 28 avgusta od 9 do 15 časova, u svim salonima širom Srbije organizovati: LOTO popusti.

Vesti petak 27.08. 14:58 Komentara: 0
strana 1 od 56 idi na stranu