Sakupljajte "Gradove Evrope" na B92.net

Na sajtu B92 danas pokrećemo novu igricu - album sa sličicama Gradovi Evrope koji će za sve učesnike biti sjajna kombinacija zabave i učenja.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.08.2010.

12:55

Default images

U albumu se nalazi 381sličica iz 279 evropskih gradova.

Učešće je besplatno, potrebno je samo da redovno dolazite na naš sajt. Na svaka četiri sata moći ćete da preuzmete jednu virtuelnu kesicu sa 5 sličica. Ukupno će se deliti 1350 sličica a vama treba 381, dakle biće dovoljno da dva puta dnevno dođete na sajt i kupite po kesicu.

Ukoliko imate duplikate možete ih menjati sa prijateljima ili drugim igračima.

Kada sakupite sve sličice u albumu, poslaćemo vam PDF verziju istog koju ćete moći da odštampate i dobijete pravi popunjeni album sa kvalitetnim fotografijama gradova.



Uz svaki grad nalaze se najosnovniji podaci o njemu, od broja stanovnika i godine osnivanja do jedne znamenitosti i zanimljivosti iz njegove istorije. Izradu albuma pomogla je Lufthansa Group sa svojim partnerima Austrian Airlines i Swiss Air tako da ćete, uz sličicu određenog grada, moći da se informišete i kada ove aviokompanije lete na pomenute destinacije i po kojoj ceni.

Najuspešnijem igraču Lufthansa će pokloniti 2 aviokarte do evropske destinacije po izboru.

Album će biti aktivan 45 dana, do 13. oktobra.

Igrajte se sa nama!

Foto: Matt Banks / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: