- Vesti -

Šta žene potajno žele?

Nedavno sprovedena anketa istražuje zašto su kratka brada i fasciniranost igricama, filmovima i ostali štreberski hobiji tajni ženski okidači.

Podeli

Devojke se možda žale da izgleda aljkavo ili da je grubo na dodir, ali istraživanje je pokazalo da su neobrijani muškarci privlačni skoro svakoj drugoj ženi.

Štreberi dolaze na drugo mesto, dokazujući da veliki broj žena simpatiše muškarce koji se razumeju u tehniku.

U anketi u kojoj je učestvovalo 2.500 žena , 91 procenat njih bi više volelo partnera koji je imao nekoliko propusta u životu nego nekog besprekornog.

Takođe, više od polovine ispitanih žena bilo bi srećnije sa nežnim i umiljatim muškarcem nego sa nekim napregnutim i mišićavim.

Naučnici su ovo nazvali tajnim ženskim maštama jer gotovo da jedna od pet žena nikada ne bi priznala šta je za nju privlačno.

“Devojke će javno tvrditi da vole mišićave muškarce, koji su dovoljno jaki da ne pokazuju svoju emocionalnu stranu,” izjavio je portparol istraživanja povodom dobijenih rezultata. “Ali ovo istraživanje je pokazalo da one zapravo, potajno žele nešto sasvim drugačije.”

“Izgleda da one vole muškarce koji su u stanju da pokažu i svoju slabu stranu ili čak one koji imaju koji kilogram viška.”

“Siguran sam da je muškarcima 'laknulo' kada su saznali da žene ne traže savršenstvo.”

Ostali tajni ženski okidači koji se nalaze u prvih deset na listi su proseda kosa, naočare za vid kao i strasna podrška nekom sportskom klubu.

Dve trećine žena više voli muškarca koji nije opterećen sopstvenim izgledom.

Ženskih top 10 "okidača":

1. Kratka brada
2. Pomalo štreber
3. Dlakave grudi
4. Strastven čitalac knjiga
5. Plače uz tužan film
6. Pevuši neku pesmu dok igra
7. Proseda kosa
8. Znojav je posle treninga
9. Nosi naočare
10. Pasionirani obožavalac sporta

Vesti

Ovih sedam stvari su najstarije na planeti

Prikupljanjem i analizom informacija iz brojnih naučnih časopisa, zatim od različitih organizacija koje se bave prikupljanjem različitih podataka i arhivistikom, iz brojnih novina i časopisa, došlo se liste najstarijih poznatih stvari na svetu.

Vesti ponedeljak 11.12. 09:42 Komentara: 26
strana 1 od 3599 idi na stranu