Ljubav i svemoćni Internet

Jedan Amerikanac koji je u podzemnoj železnici u Njujorku ugledao "ženu svojih snova" uspeo je da je pronađe među osam miliona žitelja tog grada zahvaljujući Internetu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2008.

13:14

Default images

Patrik Moberg se na prvi pogleg u njujorškom metrou smrtno zaljubio u jednu devojku koju je ugledao samo na kratko, ali u opštoj gužvi i žurbi, koja tu uvek vlada, nije uspeo da dođe do nje.

Dovitljivi mladić odmah je došao na ideju kako da je pronađe. Postavio je sajt na Internetu na kome je objavio opis pomenute devojke.

Nije se dvoumio da zatraži svu moguću pomoć kako bi pronašao "devojku svojih snova", izgubljenu među osam miliona stanovnika Velike jabuke.

Samo 48 sati nakon postavljanja sajta, zahvaljujući velikom interesovanju koje je njegova akcija izazvala, Moberg je pronašao devojku iz podzemne železnice.

Devojka se zove Kamil Hejton, Australijanka je i radi u Bruklinu.

Kako prenose agencije, njihova ljubavna priča, nažalost, nije potrajala, ali dvoje mladih su nakon upoznavanja ostali prijatelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: