Veličina (ni)je bitna - mapa koja otkriva "sve"

"Merenje" je nacionalni sport u mnogim zemljama. Ranije smo imali priliku da se "merimo" u evropskim granicama, a sada nam ova interaktivna mapa pruža mogućnost za poređenje na globalnom nivou.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2013.

11:21

Default images

Interaktivna "Target Mapa" pruža mogućnost da se uporede prosečne veličine penisa u (skoro) svim zemljama sveta.

Po ovoj mapi, najveće penise (u proseku) imaju muškarci u Kongu - 17.93cm, dok najmanji imaju Južnokorejci i to 9.66cm. Srpski muškarci u proseku imaju penis veličine 14.87cm.

/Dok istražujete ovu mapu i tražite podatke koji vas zanimaju, muzički predlog neka bude hit grupe Du Du A, sa albuma "Primitivni ples" iz 1983. godine, "Bugi Pored Reke Kongo"/ I ako svi znaju za narodnu mudrost "veličina nije bitna", većina muškaraca i dalje smatra da veći polni organ garantuje i veće zadovoljstvo u seksu. Mišljenje žena o ovom pitanju varira od situacije i raspoloženja. Šta vi mislite o ovoj mapi i da li je veličina bitna ili ne, podelite sa nama u komentarima. Izvesni civilizacijski nivo vaših odgovora se očekuje i zahteva.

Po jednom ranijem istraživanju, prosečna dužina muškog penisa iznosi 14.2 centimetra kada je on u erekciji, potvrdila je studija sprovedena na 1.661 muškarcu. Studija je objavljena u „Žurnalu seksualne medicine“ i potvrdila je rezultate prethodnih studija koje su se bavile ovom temom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: