Džordž Kluni ponovo slobodan

Jedan od najpoželjenijih neženja u Holivudu, Džordž Kluni ponovo je slobodan, prenosi Rojters.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2011.

10:14

Default images

Glumčev predstavnik za medije potvrdio je da se Kluni rastao od svoje devojke Elizabete Kanalis, nakon dvogodišnje romanse.

''Mi više nismo zajedno. To je nešto veoma teško i lično i mi se nadamo da će svi poštovati našu privatnost'', stoji u saopštenju.

Kluni, dobitnik Oskara za ulogu u drami ''Sirijana'', bio je jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja još od njegovih početaka u TV seriji ''ER''.
On je samo jednom bio oženjen Talijom Balsam, ali su se razveli 1993. godine.

Iako se zvanično ne zna šta je uzrok raskida popularnog para, po stranim medijima se piše da je Elizabetino insistiranje na braku oteralo glumca.

"Ko zna šta će se desiti? Ja sam tradicionalno vaspitana, verujem u brak i volela bih da se udam jednog dana. Trenutno sam i bez te potvrde zadovoljna svojim ljubavnim životom," izjavila je nedavno Elizabeta za italijanski časopis Či.

Ali Kluni, koji ne propušta nijednu priliku da naglasi kako se više neće ženiti, očigledno nije hteo da rizikuje.

"Bio sam u braku i nije se dobro završilo, nema potrebe da pokušavam ponovo," rečenica je koja se često mogla čuti iz Klunijevih usta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: