Verenički prsten za jelku

Endi Park, četrdesetsedmogodišnji Britanac, poslednjih sedamnaest godina svakodnevno u svom domu uživa u prazničnoj atmosferi. Međutim, ovih dana je rešio da zaprosi svoju novogodišnju jelku.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.12.2010.

12:54

Default images

Plastična jelka ima posebno mesto u Parkovoj kući poslednje dve godine. ,,Volim svoju jelku više nego bilo šta na ovom svetu, zato i želim da je oženim’’ , dodao je Park.

Iako je prsten već kupljen, Park još uvek ne može da se odluči na koju granu da ga stavi.

Jedini proble po njegovim rečima, je pronaći sveštenika. ,,Ne razumem zašto ne možemo biti venčani? Čuo sam da se mnogi ljudi venčavaju sa svojim kućnim ljubimcima, pa bi i moja jelka i ja mogli biti u bračnoj zajednici’’ , naveo je Park.

Endi Park je započeo sa ovakvim vidom proslava u julu 1993. godine u trenucima dosade. Uvideo je da ga praznično dekorisanje kuće čini srećnim, pa je odlučio da nastavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: