Žene provedu 16 meseci života plačući

Jedno upravo objavljeno istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da žene provedu 16 meseci svog života u plakanju.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.08.2009.

16:00

Default images

Istraživanjem vođenim na internet sajtu TheBabyWebsite.com, bilo je obuhvaćeno 3.000 ženskih osoba, piše britanska štampa.

Ustanovljeno je da se razlozi zbog kojih žene plaču radikalno menjaju tokom njihovog života. Od rođenja do 78. godine, žena provede 12.000 sati u plakanju zbog raznih razloga kao što su gnev i bes u detinjstvu, ili kasnije u životu, tuga zbog toga što su ostale same.

Tokom tri prve godine života, žene plaču tri sata na dan tražeći da budu presvučene, nahranjene ili da ih neko zabavi. Kad odrastu, u tinejdžerskom dobu plaču oko dva sata i 13 minuta sedmično.

Posle navršene 25. godine, to vreme se produžava na dva sata i 14 minuta sedmično, ali uglavnom zbog ljubavnih romana i srceparajućih filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: