Oglasila se ljubavnica princa Alberta: "Narod me voli više nego Šarlin, ne mogu da je smisle"

Stjuardesa Nikol Kost poznata je u javnosti kao dugogodišnja ljubavnica princa Alberta II od Monaka, sa kojim je dobila sina Aleksandra, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

Život

Izvor: tportal.hr

Nedelja, 30.10.2022.

14:46

Oglasila se ljubavnica princa Alberta:
Foto: Profimedia

U nedavnom intervjuu za Paris Mach NIkol Kost je ispričala je da je Albert lepo prihvatio njihovog sina, no to je ostalo u senci grubih reči koje je izrekla o princezi Šarlin poznatoj kao najtužnija princeza Evropa odnosno o Albertovoj supruzi.

Kada je prošle godine Šarlin završila na lečenju zbog psihičkih problema, Nikol Kost je rekla da "ne interesuje šta se dešava sa princezom i da ju je napokon stigla karma", a sad tvrdi da je omiljenija u narodu od princeze, koju stanovnici Monaka navodno ne vole zbog njenog uvek ledenog, hladnog stava.

"Prošle godine su me na jednom događaju dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle", izjavila je i dodala da je ostala bliska s Albertom.

S njim je imala šestogodišnju tajnu vezu
U više navrata do sad je pokazala da ne podnosi svoju suparnicu, kraljevsku princezu.

Podsetimo, u maju 2005. godine je otkrila da je otac njenog sina princ Albert koji je tada već bio u vezi sa Šarlin. U početku je negirao ikakvu vezu s njom, ali je sud naredio da se uradi DNK analiza koja je pokazala da je princ otac i da je zapravo bio neveran.

Sina je tek pre nekoliko godina počeo da uključuje ​u živote ostalih članova porodice Grimaldi, počevši sa rođendanskim proslavama i humanitarnim svečanostima.

Ljubavnici je pak kupio i stan u Parizu i dobija mesečni džeparac za luksuzni život kojim tamo inače živi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: