Trevis Skot će platiti sahrane svih koji su preminuli na njegovom nastupu

Trevis Skot će platiti troškove sahrane svih koji su izgubili živote u tragičnom incidentu na festivalu Astroworld u Hjustonu u petak.

Život

Izvor: B92

Utorak, 09.11.2021.

07:55

Trevis Skot će platiti sahrane svih koji su preminuli na njegovom nastupu
Foto: Profimedia

Osam ljudi je poginulo, a stotine je povređeno tokom stampeda publike dok je Trevis Skot imao nastup.

Sada je Skot - koji je otkazao zakazani nastup u Las Vegasu jer je previše "izbezumljen" da bi nastupao - obećao da će finansirati troškove sahrane onih koji su nažalost umrli, kao i da će ponuditi pomoć psihijatara prisutnima koji su pogođeni tragedijom.

U saopštenju za javnost stoji: "Trevis Skot će pokriti sve troškove sahrane i pružiti dalju pomoć pojedincima pogođenim tragedijom 5. novembra na festivalu Astroworld u Hjustonu, Teksas."

Pored toga, Travis se udružio sa BetterHelp-om kako bi obezbedio besplatnu terapiju, jedan na jedan na mreži i blisko sarađuje sa MHA iz Velikog Hjustona (Mental Health America) kako bi usmerio sve one kojima je potrebna pravilna briga za mentalno zdravlje.

"Travis ostaje u aktivnim razgovorima sa upravom grada Hjustona i organima za sprovođenje zakona da bi se s poštovanjem i na odgovarajući način povezao sa pojedincima i porodicama onih koji su prisustvovali tragediji ili su povezani sa njom", navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: