- Vesti -

Ima 210 kilograma, zarađuje bogatstvo od ljudi koji je plaćaju da jede

Devojka koja ima 210 kilograma otkrila je da zarađuje bogatstvo tako što jede 10.000 kalorija dnevno ispred fanova, koji joj za to daju novac.

Izvor: index.hr
Podeli

Amanda Fej (25) koristi svoj ogroman apetit kako bi fetišistima naplaćivala do 76 funti da je gledaju dok jede ogromne količine hrane i pije gazirana pića, piše "San" (The Sun).

Njen šou popularan je zahvaljujući fetišu poznatom kao "feederism", koji erotizuje jedenje i dobijanje na težini. Njeni snimci često uključuju “žongliranje salom”, a za fanove se skida i u toples i ispunjava sve druge fetiše povezane s debljinom.

Devojka iz Kalifornije obično snimi tri takva video-materijala dnevno, a gledaocima koji su spremni da plate više ispunjava i posebne zahteve. Kaže kako svakoga dana dobija “tonu hejta”, ali dodaje da je našla način da to okrene u pozitivu.

Amanda kaže kako se zbog viška kilograma oseća srećno – fizički i seksualno.

Nakon što je u jednom trenu izgubila 40 kilograma kaže da je shvatila da je to uradila samo kako bi se uklopila među ljude oko sebe i da se mnogo bolje oseća sa viškom kilograma.

Iako je dobijala čudne zahteve od nekih mušterija, za većinu kaže da imaju poštovanja.

Vesti

"On je pesmom grejao duše ljudima"

Ostali smo bez velikana narodne muzike, talentovanog i društvenog čoveka koji je obeležio vreme u kome živimo, složili su se sagovornici Tanjuga Bilja Krstić, Bora Dugić i Petar-Peca Popović povodom vesti o smrti pevača Šabana Šaulića.

Vesti nedelja 17.02. 15:07 Komentara: 12

50 godina karijere: Bio je Kralj narodne muzike

Jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije Šaban Šaulić podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u Nemačkoj, u okolini grada Bilefelda, na putu ka Dortmundu.

Vesti nedelja 17.02. 13:44 Komentara: 60
strana 1 od 110 idi na stranu