- Vesti -

Ponovo tvrde da je kralj popa seksualno zlostavljao decu

Predstavnici ranča Nedođija (Neverland) Majkla Džeksona kritikovali su dokumentarac u kom se navodi da je pokojna pop zvezda seksualno zlostavljao decu, prenosi BBC.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Film "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland) premijerno će biti prikazan na San dens Film Festivalu (Sundance Film Festival) ovog meseca, a uključuje intervjue s dve navodne žrtve kralja popa.

"Ovo je još jedan stravičan film kojim nečuveno i patetično pokušava da se iskoristi i unovči Majkl Džekson", navodi se u saopštenju.

Naime, dvojica muškaraca koji se pojavljuju u filmu kažu da su imali sedam i deset godina kada ih je Džekson usvojio, a sada, u tridesetim godinama, oni tvrde da ih je pokojni muzičar seksualno zlostavljao. Slučaj je završio na sudu, a Džekson je oslobođen svih optužbi 2005. godine.

Dokumentarac će premijerno biti prikazan na pomenutom festivalu u Juti 25. i 26. januara, a televizijska premijera je najavljena za proleće 2019. godine.

Vesti

Naučimo našu decu odgovornom ponašanju na suncu

U okviru edukativne kampanje "Zaštita za sve", koju sprovode Eucerin Srbija i Fond B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, 21. januara 2019. godine počinje konkurs za sve osnovne škole na teritoriji Republike Srbije sa ciljem podizanje svesti dece o odgovornom ponašanju na suncu i zaštiti od sunca.

Vesti petak 18.01. 11:45 Komentara: 0

Za 10 dana 25 miliona: Kako je nastalo najpopularnije jaje?

Pre nekoliko dana, najobičnije jaje postalo je šampion na društvenoj mreži Instagram. Fotografija jajeta za samo desetak dana pokupila je više od 25 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži, više nego što je to imala fotografija starlete Kajli Džener, koja je do tada vodila po "sviđanjima".

Vesti četvrtak 17.01. 19:49 Komentara: 25
strana 1 od 112 idi na stranu