Vojvotkinjina majka se hitno seli u London?

Dorija Regland, majka vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, prema pisanju ostrvskih medija, planira da se preseli u London.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

08:36

Vojvotkinjina majka se hitno seli u London?
Foto: Getty

Kako piše magazin "Mari Kler" (Marie Claire), njen plan je da bude bliže ćerki, koja se prilično namučila u odnosima sa drugim članovima svoje porodice, ocem Tomasom i polusestrom Samantom.

A kako piše "Dejli mejl" (Daily Mail), preseliće se već u septembru.

"Priprema se i sve joj ide po planu. Zaista želi da živi bliže svojoj ćerki i to je njen osnovni motiv da promeni kontinent. Osim toga, Dorija se zaljubila u Englesku i sigurno će joj sve to prijati", rekao je izvor za novine dodajući da ona planira da ostavi svoj posao u socijalnoj službi u Los Anđelesu i da se potpuno prilagodi životu u Engleskoj.

Majka najpoznatije vojvotkinje je jedina iz njene porodice koju je princ Hari upoznao pre venčanja i ona se odlično slaže sa svim članovima kraljevske porodice, tako da će promena adrese nedvosmisleno svima prijati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: