Glumio je "samog u kući", a da li bi bio dobar Šeldon? FOTO

Deo ekipe serije "Teorija velikog praska" trebalo je da bude glumac koji se proslavio dečijim filmovima "Sam u kući", Mekoli Kalkin, a dok zvezde ove serije zadovoljno trljaju ruke budući da po epizodi zarađuju po milion, on kaže da ne žali što je ulogu odbio više puta.

Život

Izvor: B92

Subota, 11.08.2018.

19:00

Glumio je
Foto: Getty

"Izvinio sam se i rekao: 'Ne'. Onda su me još dva puta pitali i čak je i moj menadžer insistirao da prihvatim, ali sam opet odbio", otkrio je Kalkin (37), prenosi Pipl.

On međutim, nije precizirao koju su mu ulogu producenti tačno ponudili. U intervjuu je otkrio da mu se ne sviđa radnja serije u kojoj su glavni likovi dva astrofizičara, štrebera i lepa plavuša.
Foto: Getty
Ulogu je, dodaje, odbio jer je "kul", te da mu je laskalo što su mu je toliko puta nudili.

"Imao bih milion po epizodi, ali bih istovremeno udarao glavom o zid", rekao je. Serija se emituje od 2007. godine, do sada je emitovano 11 sezona, a 12. će početi 24. septembra. Od osme sezone glumci Džoni Galecki (Lenard), Džim Parsons (Šeldon), Keli Kuoko (Peni), Simon Helberg (Hauard) i Kunal Najar (Raž) po epizodi zarađuju milion dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: