Tramp "leti" sa holivudske Staze slavnih

Zvezda američkog predsednika Donalda Trampa na holivudskoj Stazi slavnih biće uklonjena nakon što su gradske vlasti Zapadnog Holivuda tako odlučile.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.08.2018.

21:51

Tramp
GettyImages

Odluka je doneta jednoglasno, nakon što je zvezda na pločniku duž Bulevara Holivud i Ulice Vajn više puta uništavana, prenosi Tajm.

"Gradsko veće Zapadnog Holivuda jednoglasno je usvojilo rezoluciju kojom se traži od Holivudske trgovačke komore da se ukloni zvezda Donalda Trampa na Holivudskoj stazi slavnih", naveo je gradonačelnik Zapadnog Holivuda Džon Djuran na Tviteru.

Otkako je Tramp ušao u politiku, a posebno otkako je postao predsednik, ova zvezda je uništavana više puta. Poslednji put krajem jula, kada je jedan čovek pijukom zvezdu pretvorio u prah. Slično se dogodilo i mesec dana pre izbora 2016. godine, što je obrazloženo kao protest zbog vulgarnih komentara o ženama.

Zvezda je nakon toga popravljena. Incidenti su se ponavljali, a čak su i pravljeni "mini-zidovi" oko zvezde i crtan "kukasti krst". Prošle godine, zvezda je bila izlepljena haštagom "Otpor".

Tramp je dobio zvezdu na Bulevaru 2007. godine za svoju ulogu u šou-progamu "Šegrt", emitovanom na kanalu En-Bi-Si.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: