- Vesti -

Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama?

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Reglandova je za tu priliku obukla pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta, a navodno je sedela prekoputa Harijeve bake - britanske kraljice Elizabete II, koja je bila u pratnji svog supruga, princa Filipa.

Kamere su zabeležile izraz lica Reglandove kada su je preplavila osećanja tokom razmene bračnih zaveta dvoje mladenaca, a korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je za vreme jednog od najvažnijig događaja u životu svoje ćerke ona zaista morala da bude sama.

Razlog za to je odsustvo Meganinog oca sa venčanja, koji se u to vreme nalazio u bolnici zbog srčanog udara.

Inače, Dorija, koja je socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su od 1987. godine, piše Harpers bazar.

"Svaka joj čast na držanju. Nije lako ostati suzdržan pod lupom javnosti i svim tim pritiskom", napisao je jedan od korisnika.

Kraljevski stručnjak Alister Brus objasnio je da su ključnu ulogu u pravljenju rasporeda sedenja zvanica imali upravo mladenci.

Vesti

Pričaj rukama, da te cela Italija razume

Osim po Ferariju, Pirlu, špagetama i Armaniju, Italijani su i kao "brbljiv" narod sa melodičnim jezikom i akcentom koji oteže, postali prepoznatljivi po svojoj gestikulaciji. Sada su već "kraljevi" ove "discipline", jer oni već tako dovoljno sočan način komunikacije moraju da "začine" i sa prepoznatljivom gestikulacijom.

Vesti četvrtak 21.06. 11:48 Komentara: 2

Ove poznate ličnosti ne koriste svoja prava imena

Bred Pit, Džulijan Mur, Helen Miren, Džejmi Foks, ali i Ališa Kiz, Majli Sajrus i mnogi drugi možda ne bi postali svetski poznate zvezde da su zadržali svoja prava imena. Neki su imena samo skratili, drugi su promenili prezime, a pojedini promenili i jedno i drugo.

Vesti četvrtak 21.06. 11:19 Komentara: 14

Porodila se premijerka Novog Zelanda

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern se porodila. Na svet je donela zdravu devojčicu i postala je drugi premijer u istoriji koji se porodio. Takođe, ona je svetu pokazala svojim primerom da nijedna vrata nisu zatvorena za ženu ako postoiji jaka volja.

Vesti četvrtak 21.06. 10:36 Komentara: 10
strana 1 od 3868 idi na stranu