Ovako bi Sunđer Bob Kockalone i Patrik izgledali da su ljudi

3D umetnik Migel Vaskez odlučio je nam zgradi jedan omiljenih crtaća i predstavi kako bi Sunđer Bob i Patrik izgledali u ljudskom obliku.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.06.2017.

15:30

Ovako bi Sunđer Bob Kockalone i Patrik izgledali da su ljudi
foto: getty

Teško je reći koji od njih dvojice više užasava, a fotografije nastale u sklopu projekta “Best Friends Forever“ nisu baš laskave za oko budući da su previše stvarne.

Umetnik kaže da namerava da u 3D izdanju ovekoveči i Lignjoslava. Inače, medijska komapnija Nickelodeon je prošlog meseca objavila da je Sunđer Bob Kockalone i dalje najgledaniji animirani film za decu uzrasta od dve do 11 godina i decu između šest i 11 godina, kao i da će biti snimljena 12. sezona koja će sadržati 26 epizoda. Dvanaesta sezona će premijerno biti prikazana 2019. godine kada Sunđer Bob Kockalone slavi 20 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: