Tom Henks promoviše Bajdenova dostignuća - viđeno u filmu Simpsonovi iz 2007.

Nedavno objavljeni video Bele kuće u kome je glumac Tom Henks promovisao dostignuća Bajdenove administracije ima paralelu u umetničkoj formi - scenu iz komedije "The Simpsons Movie" iz 2007.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2022.

08:56

Tom Henks promoviše Bajdenova dostignuća - viđeno u filmu Simpsonovi iz 2007.
Foto: Profimedia/ AFP PHOTO/ bideninaugural.org/ Handout

Tom Henks otkrio svoja tri omiljena filma – možda će vas iznenaditi

U toj verziji je prikazan Tom Henks kao crtani lik koji kaže: "Zdravo, ja sam Tom Henks. Američka vlada je izgubila svoj kredibilitet pa je pozajmila nešto od mog". Američki političar i advokat, republikanac Ted Kruz napisao je na Tviteru: "Simpsonovi su to prvi uradili!".

Takođe, komentator Met Vitlok je napisao: "O Bože, to su Simpsonovi u stvarnom životu".

Promotivni video Bele kuće osmišljen je tako da se osvrne na Bajdenovu prvu godinu na funkciji i iznese na videlo njegove trijumfe u vreme kada mnogi dovode u pitanje njegove postupke. Podsetimo, Tom Henks je 20. januara 2021. godine vodio specijalnu emisiju "Celebrating America" povodom inauguracije predsednika Džozefa Bajdena, a koju su prenosili kanali ABC, CBS, NBC, CNN i MSNBC, kao i Jutjub.

Tom Henks iskreno o jednom od svojih najgorih filmova

Među gostima su bili Džon Bon Džovi, Džastin Timberlejk i Demi Lovato.

Areta Frenklin je 2009. godine pevala na prvoj inauguraciji Baraka Obame. Tada su nastupali i Brus Springstin, Šakira, Stivi Vonder i grupa U2. Na drugoj Obaminoj inauguraciji pevala je Bijonse.

Tom Henks rekao ko je najbolji glumac: "On je naš Brando, Nikolson, Olivije"

Donald Tramp je 2017. godine na svojoj inauguraciji morao da se zadovolji manje poznatim muzičarima, jer svet šou biznisa nije pokazao interesovanje da ga podrži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: