Ikardijeve "očajničke" poruke supruzi: "Zagrli me jako, ne puštaj me nikada"

Pokušaji argentinskog fudbalera Maura Ikardija da povrati poverenje svoje supruge Vande Nare, koja ga je nedavno javno optužila da ju je prevario, postali su predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

10:43

Default images

Uprkos tome što je Vanda proteklog vikenda prestala da prati Ikardija na Instagramu, kao i glumicu Činu Suarez, sa kojom je fudbaler navodno imao aferu, igrač PSG-a je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom i čestitao joj Dan majki.

Supruga optužila Ikardija za prevaru; fudbaler objavom zbunio sve

Međutim, sada je otišao korak dalje pa je odlučio da otprati sve profile s Instagrama i ostavi samo Vandin.

Osim toga, fudbaler je objavio niz njihovih zajedničkih fotografija, u čijim opisima se, između ostalog, zahvaljuje svojoj "ljubavi" na poverenju u njihovu "prelepu porodicu".
Takođe, ispod jedne fotografije, Ikardi je poručio svojoj supruzi: "Zagrli me jako, ne puštaj me nikada", a njegovi navijači nisu ga štedeli u komentarima.

"Nevernik koji se pokaje mi je omiljeni tip čoveka..."; "Ovo je bolje od meksičke sapunice"; "Očajnički pokušaj"; "Mauro, trepni ako su te oteli"; "Druže, preteruješ", samo su neki od komentara njegovih pratilaca.
Vanda i Mauro započeli su vezu 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajedno sa Vandinim bivšim suprugom Maksijem Lopezom. Iako su dvojica fudbalera bili prijatelji, Ikardi je ipak ušao u vezu sa Vandom, sa kojom Lopez ima tri sina.

Nakon što su se njih dvoje razveli, u decembru 2013. godine, Vanda i Ikardi su se venčali odmah na proleće, 2014. godine. Sada imaju dve ćerke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: