Reperu stigla tužba: Ostavio začepljen toalet u vili vrednoj 3,3 miliona

Američki reper Džulijus Dubouz, poznatiji pod umetničkim imenom Boogie Wit da Hoodie, tužen je zbog štete koju je napravio u jednoj vili koju je iznajmljivao u Nju Džersiju.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2021.

11:32

Reperu stigla tužba: Ostavio začepljen toalet u vili vrednoj 3,3 miliona
Foto: Profimedia

Naime, on je tu vilu iznajmljivao za 10.000 dolara mesečno pre tri godine, kada je šteta i nastala. Kako su vlasnici nekretnine vredne 3,3 miliona dolara objasnili na sudu, on im je naneo štetu veću od 250.000 dolara jer je ostavio toalet začepljen, pa je sve "plutalo po podu", prenosi portal Pejdž siks (Page Six).

Dubouz na Instagramu ima nešto više od 5,5 miliona pratilaca, a čak tri njegova albuma bila su na prvom mestu Billbordove top-liste rep muzike.

Kako se još navodi, on je "ostavio začepljene toalete u kući, pa je tako sve iz kanalizacije plutalo po podovima kuće i procurilo sa gornjih na donje spratove". Osim ovoga, on je "oštetio zidove, i ostavio dva napuštena vozila na imanju, zbog čega vila nije mogla da bude iznajmljena bez velike popravke", navodi se u tužbi.

Inače, Dubouz je prošlog meseca uhapšen zbog posedovanja oružja i droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: