Vesti -

Una Senić i Zoran Pajić razbuđuju u "Play jutru"

Od ponedeljka, 19. oktobra, “Play” radio premijerno predstavlja svoje nove voditeljske zvezde Unu Senić I Zorana Pajića sa kojima će slušaocima počinjati nasmejanije, lepše, radosnije, rasterećenije i vedrije jutro.

Izvor: B9
Podeli

„Play jutro“ je novitet na Play radiju koji će se od 19. oktobra emitovati svakog radnog jutra od 6 do 10 časova. Ovaj pozitivni šou donosi kombinaciju najbolje muzike i aktuelnih tema prezentovanih na zabavan i prijateljski način od strane radijskih zvezda: dugogodišnje voditeljke, instruktorke plesa na šipki I DJ-a Une Senić i glumca Zorana Pajića. Njih dvoje će u cik zore biti nasmejani domaćini jutarnje zabave na koju su svi pozvani.

“U ovom energičnom rolerkosteru tokom četiri sata ništa nije zabranjeno, sve dok generiše dobro raspoloženje. Igrajmo se, prisećamo se, izmišljamo, nagrađujemo, pevamo, ljubimo se, grlimo se… “, kaže Una a njen “partner u (uz)buđenju” se nadovezuje: “I uvek I sve u dosluhu sa publikom. Nema toga što nećemo uradti, ne bismo li vas nasmejali”, zaključuje Zoran.

Ako se uzme u obzir da je multitalentovana Una Senić, između ostalog, I instruktorka plesa oko šipke, čini se da će uz(buđenje) naročito pripadnika jačeg pola uz Play jutro svakog radnog dana od 6h do 10h biti nasmejanije, maštovitije I lepše. “Instruktorka sam pole dance-a I suvlasnica Poledance fitness kluba Beograd. Mnogo pre trikova na šipci, posvetila sam se radu u medijima. Prvo medijsko iskustvo stekla sam na Radiju 202 na kojem sam kao devetogodišnjakinja bila angažovana u emisiji Klincijada 202”.

Kasnije se sa radija Una “prebacuje na TV” u kojem (do)minira velike licencne formate poput X Faktora I Talent Show-a.

“Tokom desetogodišnjeg angažmana u Hronikama EXIT festival na RTS-u, uspela sam da upadnem u rupu i uganem nogu, zaljubim se I postanem majka ali i da intervjuišem najveće muzičke zvezde kao što su Beastie Boys, Suicidal Tendencies, Prodigy, Julliette & The Licks, Moby, Him… “

Bila je prezenter hronika Eurosonga održanog u Beogradu 2008, reporter prvog domaćeg “Survivora” u Panami, a pre svega toga i voditelj muzičke emisije “Dodatno ubrzanje” na 3K.

Svoj talenat za pisanje pokazala je kao koautor knjige “Balkan Tango With New Idea Woman”, Dragana Sakana, ali i pišući kolumne za sajt Mondo.rs.

Još kao tinejdžerka osnovala je provokativnu, prvu žensku domaću hip-hop grupu “Bitcharke na travi”.

Bila je autor I voditelj emisije “Zini da ti kažem” na Radiju B92 ali i “Dnevnog bitcharskog programa bez censure” na SKC radiju. Una pušta muziku u mnogim klubovima a od sada je možete slušati I na PLAY radiju.

Markantni glumac Zoran Pajić koji će svakodnevno od 6h do 10h biti “partner u buđenju” zanosnoj Uni Senić u okviru Play jutra, za sebe kaže: “Kao mali gutao sam filmovime i serije, odatle ljubav prema glumi. Završio Akademiju umetnosti u klasi prošesora Predraga Ejdusa. Tek tada sam skapirao da u glumi nema leba, ali je ljubav prema sceni bila jača”.

Zoran je glumio generale, Ruse, ljubavnike, pesnike. Bio je i kuvar u sitkomu “U Sosu”, iako nije imao pojma da kuva. Bio je i batler Luni Lu u emisiji “Popodne na TV B92”. U hrvatskoj sapunici “Ruža vjetrova” je tražio njegovu veliku ljubav Mariju i mirisao njenu maramu jedno 165 epizoda. Tu je i naučio da se ljubi i da cepa drva. Oženjen u seriji, ali ne i privatno. Radio sklekove sa Džeraldom Batlerom i tukao se sa Rejf Fajnsom u filmu “Koriolanus”. Na snimanju filma “In secret” pio jutarnju kafu sa Džesikom Leng. Visio sa stene i vozio čoper i automobil u reklamama, iako nema pojma da vozi. Trenutno igra mačo feministu u predstavi “Crvena” u Bitef teatru. Zbog tolike njegove popularnosti, od koje ne može da živi, rešio je da se malo skloni od očiju javnosti i pređe na radio. Naročito mu je drago što više neće ići u krevet u četiri, već ustajati iz njega u to doba. Naravno, još uvek čeka da ga neko pozove da igra u svom prvom domaćem filmu.

"Dobro jutro, Kusturice, da li se čujemo?"

Inače, Play radio moderna radio stanica sa nacionalnom frekvencijom koja emituje najrazličitije svevremenske hitove, ali I savremenu mejnstrim muziku, namenjenu onima sa istančanim muzičkim ukusom ali I zabavni program I neizostavne vesti sa najvažnijim temama dana. Play radio je prisutan na sledećim platformama: radio (u Beogradu na 92,5MHz, u Vojvodini na 103,2MHz kao i na još 1 7 frekvencija širom Srbije), Internetu (playradio.rs) I Smartphone aplikacijama (Android I IOS).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 197 idi na stranu