Godišnji horoskop za 2015. godinu - Ovan

Pročitajte šta čeka Ovnove u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:07

Default images

Posao: Saturn vas je lepo pogledao sa početka godine iz prijateljskog vam znaka Strelca. Uveo vas je u moguću priču sa inostranstvom, bilo da krenete “trbuhom za kruhom” negde tamo, bilo da vam je posao povezan sa stranim zemljama. Oni koji već čekaju “zeleno svetlo” za posao samo što nisu počeli da rade na početku godine, a pojedini iz ove dekade će pokrenuti novu, ali stabilniju priču na poslovnom planu još tokom januara. Oni koji su rođeni između 21.marta i 26.marta imali su još 2014. bitne preokrete, a do marta 2015. će krunisati dobrim završetkom ili novom fazom u okviru svog zanimanja. Novi poslovi, čak i promena profesije samo može da vam otvori put koji vodi stabilnosti. Saturn će doslovno kočiti vaše odluke, ali ćete kroz kvadrat Urana i Plutona osetiti na svojoj koži da je mesto, prostor, ljudi sa kojima funkcionišete, da je sve to pogrešnO.

Kako Jupiter uđe u znak Device (12.avgust) postaćete vredniji i više ćete obraćati pažnju na detalje i sitnice koje ste zanemarivali u prethodnom periodu. Septembar pravi osnovu za dalje, a kraj godine će vam pokazati u kom pravcu se razvija vaš posao. Bitno je da sve ide svojim tokom i svaki rezultat koji postignete samo će vas ohrabriti.

Ljubav: Kako je divno kada vam je jedan Saturn saveznik! Korak vam je lagan, spor, ali siguran. Koja je to novina za vas! Sve neracionalnosti, bure, oscilacije u vama i oko vas su iza, a vi sa mirom krećete dalje. Ne znate ni da li ste sigurni ili nesigurni, ali znate da ćete istrajati u onome što želite. Januar je jasan za vas ili bolje reći dali ste jasno do znanja partneru šta želite. Ovde nema čekanja šta će on uraditi. Vi ste se već usmerili na sređivanje nekih drugih životnih polja.

Februar, donosi nova poznanstva, a možda na nov način odnos koji je već započet poslednjih dve godine. Nekima će posrećiti sa osobom iz svoje blizine nakon 22.marta. Susret kod rođaka, bliskih prijatelja ili u blizini kuće je više nego moguć. Ova priča nosi stabilnost. Nakon 16.jula 2014. kada je ulaskom u znak Lava, Jupiter je krenuo da gradi lepe aspekte prema vama i taj trend se nastavlja dalje. Dobre okolnosti ovog “srećnika” ćete osetiti i dalje, iako se udaljava od vas do avgusta 2015.

Rođeni od 24.do 30. marta su osetljiviji od ostalih, posebno kroz duže odnose, bili oni bračni ili ne i to posebno tokom prvog kvartala 2015. Od juna do početka oktobra, kako Venera bude prolazila znak Lava, a posebno samim ulaskom u znak koji vas voli (znak Lava) imaćete razne interesantne, strasne , divne događje u polju ljubavi. U ljubavnim, ali i bračnim odnosima tada će vladati popustljivost, razumevanje, međusobno dopunjavanje. Neki od vas će konačno probuditi naklonost partnera, neko će od flerta i dvosmilenog kontakta preći u konkretniju ljubavnu priču. Bićete obasuti ljubavnim porukama. Ljubavna priča živi.

Novembar 2015.će doneti preispitivanje veze. Neki događaji u tom mesecu mogu da budu uzrok kraha. Ko vredi opstaće. Ko je namenjen, zadržaće se.

Zdravlje: Osim sezonskih virusa nećete imati neke veće zdravstvene probleme tokom ove godine. Svaki nepovoljan tranzit Marsa na vašu dekadu unosiće nervozu, napetost, nesklad iznutra što će dosta uticati na vaše fizičko stanje. Često će se javljati umor, ali srećom Mars u ovoj godini kao da “trči” kroz zodijak, pa će padovi energije biti dan-dva tokom njegovog nepovoljnog tranzita.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: