Del Toro i Kirilenko: "Jači smo od poplava"

Uz Bond devojku iz filma "Zrno utehe" i Oskarovac Benisio del Toro uputio apel za pomoć postradalima u našoj zemlji, BiH i Hrvatskoj.

Izvor: Izvor: Politika

Subota, 24.05.2014.

09:47

Default images

Glavni glumci španskog filma "Perfect Day", čije snimanje trenutno traje u Španiji, a završiće se u Bosni i Hercegovini, pridružili su se apelu za pomoć ugroženima u poplava na Balkanu, prenosi Politika.

Bond devojka Olga Kirilenko, koja je prošlog leta snimala u Srbiji, pozirala je sa kolegama Benisiom del Torom, dobitnikom Oskara za ulogu u filmu "Putevi droge", i Goranom Navojecom, glumcem poznatim po ulogama u filmovima "Parada" i "Atomski zdesna" Srđana Dragojevića, u znak solidarnosti sa narodima Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

"Jači smo od poplava" napisala je glumačka ekipa na jednom velikom panou i slikala se iza njega.

Francuska glumica ukrajinskog porekla Olga Kirilenko proslavila se ulogom devojke agenta 007 u filmu "Zrno utehe", a prošle godine nije skrivala svoje oduševljenje Beogradom u kojem je boravila kao partnerka Pirsa Brosnana tokom snimanja trilera "Novembarski čovek" reditelja Rodžera Donaldsona.

Uz ove glumce i sve one svetske zvezde koji su se pridružili apelu proteklih dana, širi se lista svetski poznatih umetnika koji izražavaju solidarnost i pozivaju na pomoć ljudima u poplavama ugroženim područjima Srbije i regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: