Gde da smestite psa?

Sigurno ne želite da vaš ljubimac "prisvoji" svaku fotelju u kući i ostavlja dlake i prljavštinu, zato mu napravite kućicu u kojoj će da uživa, gde mu je udobno i toplo, a za to vam ne treba mnogo novca i vremena. Evo nekoliko ideja...

Izvor: novosti.rs

Sreda, 26.03.2014.

11:45

Default images

Ljubitelji pasa često su u dilemi gde da smeste svog ljubimca, posebno ako je stan mali? To je uglavnom i presudan faktor u donošenju odluke.

Kuče u domu je velika radost za sve ukućane, posebno za najmlađe, ali važno je da mu se pronađe adekvatan prostor gde će da spava i boravi tokom dana. Sigurno ne želite da vaš ljubimac "prisvoji" svaku fotelju u kući i ostavlja dlake i prljavštinu, zato mu napravite kućicu u kojoj će da uživa, gde mu je udobno i toplo, a za to vam ne treba mnogo novca i vremena.

Evo nekoliko ideja...

- Stari, veliki kofer koji više ne koristite, obložite mekim jastucima. Možete da ga smestite i u spavaću sobu blizu vas. Naučite psa da noću spava u njemu, a preko dana ga zatvorite i sklonite od pogleda, na primer ispod kreveta.

- Iskoristite otvorene komade nameštaja poput stočića ili niskih ormara, ubacite u njih meke jastučiće.

- Postavite jastuke u pletenu korpu-stočić, koju možete lako da premeštate po kući ili iznosite na terasu i u dvorište kada je lepo vreme. Pas će tako imati svoj kutak, a vi nećete praviti izmene u kući.

- Kutak za kucu možete da napravite ispod stepeništa ili u kupatilu.

- Manjeg psa možete da smestite u kućicu u obliku rolne, koja ne zauzima mnogo mesta.

- Zakačite konopce na tavanicu, uvežite ih na krajevima, na visini koja odgovara vašem ljubimcu i stavite jastuče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: