Prostitutka na račun poljskog parlamenta

Poslanik opozicione desnice Pjotr Šeliga nije se stideo da naplati od Sejma poljskog parlamenta kao poslanički trošak noćenje u hotelu s prostitutkom, a javnost za to ne bi ni saznala da prostitutka nije počela da ga ucenjuje.

Izvor: Beta

Utorak, 14.01.2014.

14:49

Default images

Šeliga, poslanik manje stranke desnice u donjem domu parlamenta, nije platio krajem 2012. godine za seks Magdaleni I., a ona je, kada je na televiziji videla da je njen neplatiša poslanik parlamenta, ponudila novi susret i snimila je tajno njihove intimne scene u sobi jednog hotela u Lublinu.

Mlada pravnica, koja se bavi i prostitucijom, zajedno sa drugovima koji su joj pomogli da snimi seks s poslanikom, tražila je od njega 1.250 evra da snimak ne objavi.

Poslanik, međutim, nije hteo da se pomiri sa ucenjivanjem, tajno je snimio razgovor sa ucenjivačima i stvar prijavio policiji.

Na njegovu žalost, afera je dospela u medije, a Šeliga, koji je računao na razumevanje svojih kolega poslanika, umesto toga, našao se na meti kritika i pitanja šta je kao porodični čovek tražio s prostitutkom i još joj povrh svega nije platio za uslugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: