Ima 4 godine i član je Mense

Anala Bivers ima četiri godine i pametnija je od većine ljudi.

Izvor: Yahoo!

Sreda, 31.07.2013.

20:01

Default images

Ova devojčica iz Nju Orleansa koja je naučila alfabet kada je imala samo četiri meseca, ima IQ viši od 145. Anala je zato pozvana da se priključi Mensi, društvu ljudi sa visokim IQ koji na standardnom testu inteligencije daju 98 odsto ili više tačnih odgovora.

Devojčica je dala 99 odsto.

Ona voli geografiju, zna gde se nalazi svaka od američkih država i imena njihovih prestonica. Čak nosi mapu Amerike svuda gde ide.

Njena majka Sabrina kaže da Anala stalno ispravlja članove porodice u govoru.

Ipak, ona nije najmlađi član Mense. U junu je Adam Kirbi, dvogodišnjak iz Londona postao najmlađi dečak koji se ikada pridružio tom društvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: