Priznanje kampanji za borbu protiv nasilja

Kampanja agencije Saatchi & Saatchi Beograd, Fonda B92 i Direct Media PR pod nazivom „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ osvojila je bronzanu nagradu na PIAF festivalu u Pragu.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2013.

16:25

Default images

Viralni video za kampanju protiv nasilja u porodici

nagrađen je bronzanim odličjem u kategoriji "media engagement" u jakoj međunarodnoj konkurenciji, sa 360 prijavljenih radova iz 24 zemlje, od strane internacionalnog žirija u čijem su sastavu bili istaknuti pojedinci iz oblasti advertajzinga, ali i predstavnici najvećih evropskih kompanija.

Ovo je prva međunarodna nagrada za kampanju koja je pokrenuta pre nešto više od 2 meseca kada je na Youtube-u postavljen viralni video koji u popularnom formatu „jedna fotografija dnevno“ prikazuje eskalaciju nasilja u porodici. Video je privukao pažnju javnosti i medija kako u Srbiji tako i van nje, pokrenuvši veliku debatu o nasilju u porodici. Do ovog dana video je dostigao skoro 5 miliona pregleda na Youtube-u.

Kampanja „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ našla se i na vrhu nedeljne Top 5 liste

najboljih svetskih reklama portala Adforum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: