Saj: Preko JuTjuba do miliona dolara

Kako se "Gangnam Style" približava milijardi pregleda na ''JuTjubu'', prvi azijski pop pevač koji je stekao svetsku slavu - Saj - postaje bogatiji sa svakim klikom kompjuterskog miša.

Izvor: Tanjug

Petak, 07.12.2012.

16:00

Default images

Zahvaljujući numeri ''Gangnam Style'' 34-godišnji Park Dže Sang, će postati milioner. Novac će dobiti od reklama na ''JuTjubu'' i preuzimanja singla sa servisa aj-tjuns kao i od televizijskih reklama. Procenjuje se da će Saj zaraditi oko 8,1 milion dolara ove godine, prenosi ''Hafington Post''.

Pesma "Gangnam style" koju izvodi južnokorejska pop senzacija Saj, 24. novembra je postala najgledaniji video spot svih vremena na kanalu Jutjub sa preko 803 miliona pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: