Polunaga princeza i u danskom magazinu

Danski trač magazin "SE og HØR" najavio je danas da će u svom sutrašnjem broju (20. 9) objaviti specijalni dodatak na šesnaest strana sa paparaco fotografijama britanske princeze Kejt Midlton nagih grudi.

Izvor: Beta

Sreda, 19.09.2012.

17:24

Default images

Glavni i odgovorni urednik magazina Kim Heningsen je izjavio da je "veoma ponosan" što je magazin kupio prava na objavljivanje fotografija "o kojima ceo svet govori, a malo ko ih je video".

U članku na sajtu magazina seoghoer.dk, urednik navodi da je "za nas uvek relevantno kada je jedna princeza i buduća kraljica Engleske čak dobrovoljno pokazuje grudi okrenuta ka ulici".
Paparaco fotografije na kojima je Kejt Midlton u toplesu do sada su objavili tabloidi u Francuskoj (Closer), Italiji (Chi) i Irskoj (The Irish Daily Star).
Kraljevski par tužio je u Parizu izdavačku kuću Mondadori, vlasnika publikacija "Closer" i "Chi" i uspeo da izdejstvuje zabranu dalje distribucije fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: