Lindzi Lohan ponovo izaziva nerede

Holivudska zvezda Lindzi Lohan ponovo je uhapšena u Njujorku, u sredu ujutro, nakon što je automobilom udarila pešaka i napustila mesto nesreće.

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

15:57

Default images

Tridesetogodišnji muškarac završio je u bolnicu nakon što je automobil, kojim je upravljala Lohanova, skrenuo na trotoar i udario ga. On je nakon hospitalizacije prijavio nesreću policiji, objasnivši da je zvezda napustila mesto nesreće, čim su njeni prijatelji ustanovili da nije bilo ozbiljnije štete, prenosi “TMZ”.

Policija je Lohanovu uhapsila ispred hotela “Dream” gde je odsela zbog snimanja novog nastavka “Mrak filma” u kojem glumi sa Čarlijem Šinom.

Glumica je optužena zbog izazivanja nesreće i napuštanja mesta udesa, nakon čega je napustila policijsku stanicu. Njeni advokati pokušaće da zadrže problematičnu zvezdu na slobodi, što nije sasvim jednostavno s obzirom na to da je ona trenutno na izdržavanju uslovne kazne zbog brojnih ranijih prekršaja.

Ovo je samo jedan u nizu problema koji je Lohanova izazvala u Njujorku, tokom snimanja novog filma. Nedavno su se producenti “Mrak filma” žalili na njen rad jer je izbegavala probe na račun lošeg zdravstvenog stanja.

“Lindzi je propustila sve sastanke u vezi sa filmom, uključujući čitanje scenarija i probe kostima. U nedelju je propustila i let za Atlantu gde je trebalo da snimi neke scene”, rekao je neimenovani izvor časopisu “The Post”.

Glumica je ranije bila optuživana za nasilničko ponašanje i vožnju pod dejstvom alkohola, a u avgustu ove godine našla se pod sumnjom da je ukrala satove i naočare vredne sto hiljada dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: