NLO-i kruže oko svemirske stanice?

NLO ljudi viđaju na raznim mestima: sa Zemlje ili čak u blizini Međunarodne svemirske stanice. Neki entuzijasti izgleda imaju dovoljno vremena da satima prate direktne prenose snimaka kamere i objave otkrića nekih sumnjivih “letelica”.

Izvor: B92

Subota, 15.09.2012.

18:13

Default images

Na YouTube mreži tako možete videti ogroman broj snimaka upravo takvih sadržaja.

Korisnik danielofdoriaa tvrdi da je ono što je on primetio na snimku sa Međunarodne svemirske stanice upravo matični broj kojim upravljaju vanzemaljci.

Međutim, stručnjaci tvrde da je ponovo reč o zabuni.

“Zemlja koja se vidi na snimku je u fokusu, ali predmet za koji korisnik YouTube mreže tvrdi da je NLO nije. Kako onda sve što je na maksimalnoj udaljenosti od kamere može biti u fokusu osim predmeta, a predmet ne? To je zato što predmeta nema i reč je o odrazu na prozoru s unutrašnje strane”, tvrdi Mark Dantonio, foto i video analitičar Mutual UFO Network-a.

Neobičan predmet na snimku kamere Međunarodne svemirske stanice (MSS) primetio je i korisnik myunhauzen74 13. septembra, a on smatra da pulsirajuća svetla koj ase vide zapravo pripadaju NLO. Ako i sami želite da pratite ovakve pojave, možete posetiti sajt NASA i pratiti uživo šta beleži kamera MSS.

Ko zna, možda vam se i posreći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: