Klopka za inspektora Kalahana u 21.02

Večeras na programu naše televizije ne propustite drugi nastavak kultnog filma o Prljavom Hariju - "Klopka za inspektora Kalahana", sa Klintom Istvudom u glavnoj ulozi.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2012.

11:25

Default images

Grupa policajaca veruje da je pravda neefikasna. Organizuju “odred smrti” i počinju da ubijaju najozloglašenije kriminalce.

Kada liberalni sud oslobodi mafijaškog bosa, samoproklamovana grupa osvetnika uzima pravdu u svoje ruke. Misteriozna ubistva ljudi iz podzemlja dešavaju se širom San Franciska. Jedan za drugim, lokalni kriminalci ginu.

Iako je i sam često uzimao zakon u svoje ruke, inspektor Kalahan se protivi ovom načinu borbe protiv propusta pravnog sistema. Kada otkrije da su sva ubistva počinjena istim oružjem, Kalahan zaključuje da je njegov partner Čarli Mekoj odgovoran. Međutim, odgovor nije tako jednostavan, a Hari će ga saznati, umalo plativši glavom.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: